Големина на фонт: A A A

13.06.2018

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Рамазан Бајрам, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 15.06.2018 година (петок).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот