Големина на фонт: A A A

30.04.2018

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Денот на трудот, 1 Мај, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 01.05.2018 година (вторник).

Честит празник!


Штедилница Можности

 
Кон врвот