Големина на фонт: A A A

23.05.2017

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот на словенските просветители Св.Кирил и Методиј, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 24.05.2017 година (среда).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот