Големина на фонт: A A A

29.09.2017

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата на Штедилница Можности ДОО Скопје во Скопје-ГТЦ нема да работи на 30.09.2017 година (сабота).


Штедилница Можности

 
Кон врвот