Големина на фонт: A A A

23.08.2017

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод верскиот празник Успение на Пресвета Богородица, Голема Богородица, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 28.08.2017 година (понеделник).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот