Големина на фонт: A A A

01.06.2017

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Духовден, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 02.06.2017 година (петок).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот