Големина на фонт: A A A

27.07.2018

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на Републиката, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 02.08.2018 година (четврток).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот