Големина на фонт: A A A

 

10.10.2017

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државните празници Денот на востанието и Денот на револуционерната борба, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 11.10.2017 година (среда) и 23.10.2017 година (понеделник).

Честити празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот