Големина на фонт: A A A

31.07.2019

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на Републиката, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 02.08.2019 година (петок).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот