Големина на фонт: A A A

27.08.2018

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод верскиот празник Успение на Пресвета Богородица, Голема Богородица, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 28.08.2018 година (вторник), освен експозитурата во Кичево која ќе работи со редовно работно време од 08:00 до 16:00ч

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот