Големина на фонт: A A A

27.08.2019

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод верскиот празник Успение на Пресвета Богородица, Голема Богородица, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 28.08.2019 година (среда).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот