Големина на фонт: A A A

21.08.2018

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Курбан  Бајрам, експозитурата  на Штедилница Можности ДОО Скопје во Кичево нема да работи  на 21.08.2018 година (вторник).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот