Големина на фонт: A A A

06.05.2019

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на ден 07.05.2019 (вторник) година експозитурите Скопје-Аеродром, Скопје-ГТЦ и Скопје-Лептокарија нема да работаат.

Дирекцијата на штедилницата и останатите експозитури во градовите низ земјава ќе работаат со редовно работно време од 08:00-16:00h.

Со почит,

 
Кон врвот