Големина на фонт: A A A

СООПШТЕНИЕ за клиенти

Штедилница "Можности" ДОО - Скопје ги известува своите клиенти дека нејзиното работење е целосно усогласено со новите законски регулативи и ги повикува во матичните експозитури да подигнат нов амортизационен план.

Штедилница "“Можности“" ДОО - Скопје

Се движиме заедно

 
Кон врвот