Големина на фонт: A A A

03.08.2018

Соопштение за јавноста

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека сите трансакции на благајната во експозитурата се вршат задолжително со приложување на важечки документ за идентификација.

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот