Големина на фонт: A A A

03.07.2017

Соопштение за јавност

 

Известување за штедачите:

Штедилница Можности ги известува своите клиенти - штедачи дека заради усогласување со препораките на НБРМ, сите штедачи чиј орочен депозит доспева од 01.07.2017 натаму, се должни да дојдат во штедилницата во рок од 7 дена од истекот на рочноста да потпишат нов договор за депозит.

Доколку не дојдете во експозитурите на штедилницата да потпишете нов договор за депозит, штедилницата ќе смета дека изрично прифаќате депозитот со каматата повторно да се орочи согласно важечките интерни акти на штедилницата, на истиот рок и под важечките услови на денот на реорочувањето.

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот