Големина на фонт: A A A

11.07.2017

Соопштение за јавност

Намалување на каматни стапки на депозити

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека ги намали каматните стапки на денарските депозити.

Новите каматни стапки кои се со важност од 01-ви Јули 2017, може да ги видите тука.

За подетални информации обратете се во експозитурите на штедилницата.

 

Со почит,
Штедилница Можности

 
Кон врвот