Големина на фонт: A A A

20.05.2019

Соопштение за јавност

Почитувани клиенти,

Штедилница Можности Ви овозможува сигурен, едноставен и бесплатен увид во Вашите сметки со користење на новата е-банкинг услуга која е достапна 24/7.

Повелете во најблиската експозитура на Штедилница Можности за повеќе информации.

Се движиме заедно!

Штедилница Можности

 
Кон врвот