Големина на фонт: A A A

01.11.2019

Соопштение за јавност

Намалување на каматни стапки на депозити

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека ги намали каматните стапки на денарските депозити орочени на 12, 24 и 36 месеци. Новите каматни стапки кои се со важност од 01-ви Ноември 2019, може да ги видите тука.

За подетални информации обратете се во експозитурите на штедилницата.

 

Со почит,
Штедилница Можности

 
Кон врвот