Големина на фонт: A A A

08.02.2019

Соопштение за јавноста

Соопштение за износ на трансакции во експозитура ГТЦ-Скопје

Почитувани клиенти,

Штедилница Можности Ве известува дека во експозитурата Скопје – ГТЦ,  во периодот од 16:00 до 17:00 h и секоја последна работна сабота во текот на целото работно време од 09:30 до 13:30 h, ќе може да се прават уплати и исплати на благајна во износ до 50.000,00 денари, согласно интерните политики на штедилницата и законските прописи.

 За дополнителни информации обратете се во експозитурата, на e-mail  gtc@moznosti. com.mk или на телефон (02) 3217 701.

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот