24.04.2018

Njoftim për Shtyp

04.04.2018

Njoftim pёr publikun

Lajmёrim pёr lokacion tё ri tё ekspoziturёs nё Shkup-Leptokarija

04.04.2018

Njoftim për ditët jopune

28.12.2017

Njoftim - Ditë  jo pune për festat e fundvitit

06.12.2017

Lajmёrim pёr ditё jo pune

28.11.2017

Lajmёrim pёr orar tё ri tё punёs nё Ekspoziturat Aerodrom dhe Leptokarija

07.11.2017

Lajmёrim pёr lokacion tё ri tё Ekspoziturёs nё Strumicё

01.11.2017

Mirënjohje për arkëtarin më të mirë të kursimores