Madhёsia e fontit: A A A

30.12.2019

Lajmërim për ditë jo pune për festat e fundvitit

Të nderuar klient,

Ju informojmë se në 31.12.2019 filijallat e Kursimores do të punojnë deri në 12:30h.

Me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve, filijallat e Kursimores Mozhnosti nuk do të punojnë në 01.01.2020, 06.01.2020 dhe në 07.01.2020.

Gëzuar festat e fundvitit!

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё