Madhёsia e fontit: A A A

26.08.2020 

Njoftim per ditё jo pune

 

Ju njoftojmë se me rastin e festës fetare Dita e Virgjëreshës së Madhe, në 28.08.2020 ( E Premte) do të punojnë vetëm filiallat në Kërçovë dhe Strugë. Filiallat tjera të kursimores, nuk do të punojnë.

 

Urime Festën!

 

Ecim sё bashku,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё