Madhёsia e fontit: A A A

 

08.10.2020

Lajmёrim pёr ditё jo pune

Tё nderuar klient,

Ju lajmёrojm se me rastin e festёs shtetёrore Dita e kryengritjes dhe Dita e Luftёs revulucionare, filjalet e Kursimores Mozhnosti DOO Shkup-ё nuk do tё punojnё nё  12.10.2020 dhe 23.10.2020.

Gёzuar festat!

Kursimorja Mozhnosi

 
Mё lartё