Madhёsia e fontit: A A A

01.07.2019

Lajmerim per opinionin

 
Ulje ne normat e interesit per depozitat e kursimit


Kursimorja Mozhnosti i informon klientёt e vet se bёri uljen e normave tё interesit pёr depozitat e kursimit nё denarё pёr afatet 12 dhe 36 muaj. Normat e reja tё interesit fillojnё tё aplikohen prej 01.07.2019 dhe mund qё t’I shiqoni kёtu.

Pёr informata mё detajore mund tё kontaktoni ekspoziturat e kursimores. 

 

Kursimorja Moznosti

 
Mё lartё