Madhёsia e fontit: A A A

28.06.2019

Njoftim për publikun

 Të nderuar klientë,

Me shërbimin e ri falas e-banking  ju keni njohuri të sigurt, të thjeshtë dhe të shpejtë në llogaritë tuaja dhe është në dispozicion 24/7.

Shërbimi është i dedikuar për të gjithë klientët (personat fizik dhe juridik) të shtëpisë së kursimit që përdorin ndonjë produkt ose shërbim.

Urdhëroni në degën më të afërt të Shtëpisë së Kursimeve Moznosti për më shumë informacion.

Ecim sё bashku
Kursimorja “Mozhnosti”

 
Mё lartё