Големина на фонт: A A A

12.09.2012

Штедилница Можности донираше клима уред во општата болница во Велес

 

На 14.08.2012 штедилница Можности донираше клима уред во ЈЗУ Опша болница – Детско Одделение Велес. 

Со оваа акција Можности помогна во подобрување на условите за работа и лекување на малите пациенти во болницата воедно продолжувајќи ја улогата на корпоративно одговорна компанија која се грижи за припадниците на заедницата во која живееме.

 

Се движиме заедно
Штедилница Можности

 
Кон врвот