Големина на фонт: A A A

22.11.2018

Соопштение за јавноста

Штедилница Можности членка на Македонската банкарска асоцијација

 

Штедилница Можности стана дел на Македонската банкарска асоцијација со што е една од членките на оваа Асоцијација каде што сите банкарски институции дејствуваат заедно заради остварување развој и унапредување во работењето.

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот