Големина на фонт: A A A

Експозитурата во ГТЦ со ново работно време во сабота

Експозитурата на штедилница “Можности“ во Градски трговски центар од 24.02.2007 ќе работи според ново работно време и тоа секоја сабота од 09.30 до13.30 часот.

Ве очекуваме

тел./факс (02) 3217 702; 3217 721; 3217 731

 
Кон врвот