Големина на фонт: A A A

18.09.2017

Соопштение за јавноста

Промена на  работно време во експозитурите Лептокарија и Аеродром

 

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека експозитурите во Лептокарија и Аеродром ќе работат секој работен ден, од понеделник до петок од 08:00 до 17:00 ч.

 

Со почит,
Штедилница Можности

 
Кон врвот