Големина на фонт: A A A

24.12.2013 година

Соопштение за јавност

Претприемач на годината 2013

 Штедилница “Можности“ ја поддржа 7-та по ред манифестација  “Претприемач на годината 2013” која се одржа на 23 декември 2013 година во Скопје.

Целта на манифестацијата е да се наградат и промовираат успешните претприемачи во Македонија за што и беа доделени соодветни награди.

Водејќи се од визијата и мисијата, “Можности“ повеќе од 15 години го поттикнува претприемачкиот дух и култура во Република Македонија  и тоа успешно ќе продолжува да го докажува и во иднина со поддршка на настани од ваков тип.

 Се движиме заедно,
Штедилница “Можности“

 

 
Кон врвот