Големина на фонт: A A A

Градете ја својата кариера и развивајте се како професионалец во областа на кредитирање и финансии со Штедилница Можности. Ако се идентификувате со визијата и мисијата на нашата компанија и ве интересира работење во финансиска институција, Штедилница Можности вработува:

Службеник во општа служба, дирекција на штедилницата во Скопје

Потребни знаења и вештини:

-       Завршено средно образование,

-       Способност за тимска работа но и самостојност,

-       Добри комуникациски вештини и способност за решавање на проблеми преку ефикасна комуникација,

-       Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија,

-       Солидно познавање на англиски јазик

-       Работно искуство во дејноста не е задолжително.

 

Работни задачи:

-       Одржување и водење евиденции за возен парк,

-       Прием, испраќање и евиденција на пошта,

-       Достава и прием на документи до и од надворешни соработници,

-       Контрола на исправност на инвентар во објектот на дирекцијата,

-       Набавка и дистрибуција на канцелариски матерјали во дирекцијата и до други организациони делови на Штедилницата

 

Аплицирајте преку нашата web страна:

 

http://www.moznosti.com.mk/aplikacija-za-vrabotuvanje.nspx или пратете CV преку е-пошта: rabota@moznosti.com.mk, не подоцна од 25.04.2019 година.

 

Вашата Апликација треба да содржи доволно информации за да покаже зошто Вие одговарате за оваа работна позиција.

 

Земете ја во предвид информацијата дека само кандидати кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани, а изборот ќе се врши во рок од 45/90/120 дена по завршување на Огласот.

Со праќање на вашата апликација, согласни сте да се користат вашите лични податоци во процесот на селекција.

 
Кон врвот