Големина на фонт: A A A

28.05.2015

Соопштение за јавноста

Зголемување на каматните стапки на депозити

Штедилница "Можности" ги известува своите клиенти дека е извршено зголемување на каматните стапки на депозитите во денари. Новите каматни стапки кои се со важност од 1 јуни 2015, можете да ги видите тука.

За подетални информации обратете се во експозитурите на штедилницата.

 
Кон врвот