Големина на фонт: A A A

21.06.2019

Соопштение за јавност

Ново работно време во Експозитура Скопје - ГТЦ

Почитувани клиенти,

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека Експозитурата ГТЦ-Скопје  е отворена секој работен ден од понеделник до петок од 09:00 до 17:00 ч., а во сабота експозитурата нема да работи.

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот