Големина на фонт: A A A

24.04.2018

Соопштение за јавноста

Новата локација на екпозитура Лептокарија - Скопје

 

На 23.04.2018 експозитурата во Лептокарија официјално започна со работа на новата локација на бул. „Партизански Одреди” 64А, дел 15, зграда 1, влез 2, кат ПР.

Вработените од експозитурата заедно со своите клиенти го одбележаа новиот почеток на новата локација.

Новиот ентериер во експозитурата можете да го погледнете на следниве фотографии:

 

 

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот