Големина на фонт: A A A

03.12.2018

Соопштение за јавноста

Нова локација на експозитурата на Штедилница Можности во Кичево

 

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека заради промена на локацијата, експозитурата има промена во редовното работење:

-          Од 05.12.2018 (среда) до 07.12.2018  година (петок) - експозитурата ќе ги извршува работните обврски со лимитиран капацитет, со тоа што на 07.12.2018 година (петок) ќе биде функционална до 11:00 ч.

-          Од 10.12.2018 година (понеделник) – експозитурата продолжува со редовна работа на новата локација на ул. „К. Ј. Питу" зграда 1, влез 2, во зградата на Централен регистар.
 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот