Големина на фонт: A A A

15.04.2016

Соопштение за јавност

Известување за нова локација на експозитура Скопје - Аеродром

 

Почитувани, Ве известуваме дека од 18.04.2016 година (понеделник), експозитурата на Штедилница Можности во Аеродром ќе работи на нова локација, со адреса бул. „Jане Сандански” бр. 26 зграда 1 локал 7.

Новата локација можете да ја видите подолу:

 

 

Со почит, Штедилница Можности

 
Кон врвот