Големина на фонт: A A A

Штедилница “Можности“ со нова експозитура во ГТЦ

“Можности“ со нова експозитура во Градски трговски центар во Скопје, наспроти „Словенија спорт“.

Кај нашите кредитни службеници можете да се обратите за сите видови кредити: бизнис, земјоделски, потрошувачки, станбени и студентски.

Контакт:

тел/факс: (02) 3207 701

                 (02) 3207 721

                 (02) 3217 73

 
Кон врвот