Големина на фонт: A A A

“Можности“ отвори нова експозитура во Гостивар

На 19.04.2006 експозитурата во Гостивар стана десеттата експозитура на “Можности“.

Граѓаните можат да се обратат до 4-те кредитни службеници за бизнис, земјоделски, потрошувачки, станбени и студентски кредити.

На 5.06.2006 проработи благајната со што се придонесе за поголема флексибилност во работата на експозитурата.

Посетете нè!

 
Кон врвот