Големина на фонт: A A A

Нова експозитура во Битола

На 17 април 2006, граѓаните на Битола, а и на околните градови, можат непосредно да се запознаат со широкиот спектар на производи и услуги што ги нудат “Можности“.

На 18 јули 2006 година, експозитурата во Битола доби благајна каде што граѓаните можат да отвораат штедни книшки, да уплатат рати од кредити итн.

Посетете нè!

 
Кон врвот