Големина на фонт: A A A

Нова експозитура на Штедилница Можности ДОО во Струга


 

Следејќи ја својата цел да се приближи до своите клиенти, Штедилница Можности ја прошири својата деловна мрежа со уште една нова експозитура во југозападниот дел на Република Македонија, во Струга.


Експозитурата располага со млад, амбициозен тим кој на клиентите ќе им ја пренесе комплетната понуда на продукти и услуги од портфолиото на Штедилницата.

Нашата цел е да обезбедиме високо ниво на квалитет на услугите и современа понуда на нови продукти.      

Деловната мрежа на Можности ја сочинуват 13 експозитури  низ целата територија на Република Македонија. 
 

Деловна мрежа на Штедилница Можности.

Се движиме заедно
Штедилница Можности

 
Кон врвот