Madhёsia e fontit: A A A

19.09.2016

Njoftimi i kohës së re të punës në filialet  e Shkupit


 
Kursimorja "Мozhnosti " njofton konsumatorët e vet që nga 16.09.2016, filialet Ajrodrom dhe  Leptokari do të punojnë çdo ditë nga e hëna deri të premten nga ora 08:00 deri 17:00.
Filialja   GTC do të punojё çdo ditë nga e hëna deri të premten nga ora 09:00 deri 17:00. dhe çdo të shtunë të fundit të muajit nga ora 09:30 në 13:30.
 
Me respekt,
Kursimeve "Mozhnosti"

 
Mё lartё