Madhёsia e fontit: A A A

13.04.2017

Njoftim për ditët jopune

Tё nderuar klintё,

Ju njoftojmё se me rastin e festave tё Pashkёve, filjalet e Kursimores Mozhnosti DOO Shkup nuk do tё punojnё nё :

-14.04.2017 (E premte) e Premtja e madhe, pёrvec filjaleve nё Tetov dhe Strugё qё do tё punojnё me orar tё rregullt prej orёs 08:00 – 16:00h.

-17.04.2017 (E hёnё) Pashkёt.

 

Me fat festat!

Ecim sё bashku
Kursimorja “Mozhnosti”

 
Mё lartё