Madhёsia e fontit: A A A

04.04.2018

Njoftim për ditët jopune

Tё nderuar klintё,

Ju njoftojmё se me rastin e festave tё Pashkёve, filjalet e Kursimores Mozhnosti DOO Shkup nuk do tё punojnё nё :

-06.04.2018 (E premte) e Premtja e madhe, pёrvec filjaleve nё Tetov, Strugё dhe Kercove qё do tё punojnё me orar tё rregullt prej orёs 08:00 – 16:00h.

-09.04.2018 (E hёnё) Pashkёt.

 

Me fat festat!

Ecim sё bashku
Kursimorja “Mozhnosti”

 
Mё lartё