Madhёsia e fontit: A A A

23.05.2018

Njoftim per ditё jo pune

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë  se me rastin e Festës së "Shën Kirili dhe Metodi", ekspoziturat e kursimores  SHPK Mozhnosti Shkup  nuk do të punojnë me  24.05.2018.

Se me rastin e Festës së Ditës së shpirtrave, ekspoziturat e kursimores  SHPK Mozhnosti Shkup  nuk do të punojnë me  25.05.2018, përveç ekspoziturës në Strugë.

Ekspozitura GTC nuk do të punojë më datë 26.05.2018 (e shtunë).

Ecim së bashku,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё