Madhёsia e fontit: A A A

28.12.2017

Njoftim - Ditë  jo pune për festat e fundvitit

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se për shkak të Festës së Vitit të Ri ekspoziturat e Kursimores Mozhnosti nuk do të punojnë më 01.01.2018 ( e hënë).

Ekspozitura në QTQ - Shkup nuk do të punojë edhe me datë 30.12.2017 ( e shtunë).

Me rastin e festave të Krishtlindjeve dhe festës së Epifanisë, 08.01.2018 ( E hënë) dhe 19.01.2018 (E Premte) janë ditë jo pune për të gjitha filiallat e kursimores.

 

Gёzuar festat e fundvitit!

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё