Големина на фонт: A A A

26.12.2018

Соопштение за јавноста

Неработни денови за новогодишните празници

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на 31.12.2018 година експозитурите на штедилницата ќе работат до 13:00 h.

По повод празниците Нова година и Божиќ, експозитурите на Штедилница Можности нема да работат на 01.01.2019 година (вторник) и на 07.01.2019 година (понеделник) соодветно.

Среќни новогодишни празници!

 

 

Штедилница Можности

 
Кон врвот