Големина на фонт: A A A

12.11.2013

Соопштение за јавност

Намалување на трошоците за одобрување на кредити за 50%

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека за сите новосклучени договори за кредит до 31.12.2013 година, трошоците за одобрување се намалени за 50%.

Повелете во нашите експозитури

 
Кон врвот