Големина на фонт: A A A

МУЛТИ кредити за мали бизниси

01.10.2007

Нов продукт во штедилница “Можности“ за сите бизнис дејности: производство, занаетчиство, градежништво, туризам, трговија, услуги.

МУЛТИ кредити со износ до 15.000 евра.

За сите подетални информации контактирајте ги нашите кредитни службеници во сите експозитури на “Можности“.

 
Кон врвот