Madhёsia e fontit: A A A

09.05.2017

Komunikatë për shtyp

Mozhnosti përsëri në mesin e më të mirëve!

 

 

Kursimorja Mozhnosti  ishte pjes e edicionit të 13-të të Maratonës së Shkupit e cila u mbajt në Shkup të dielën në 7-të maj dhe ku pjesmarës kanë qenë mbi 8.500 vrapues nga e gjithë bota.

Në diciplinën 5 km vrapim dhe gjysmëmaratonë (21km) kanë marrë pjesë dhe shtatë prej kolegëve të cilët kanë përfunduar me sukses qëllimin.

Kolegu jonë  dhe vrapuesi profesional Aleksandar Kiraxhiev përsëri  dhe këtë vit ishte kampioni kombëtar në vend dhe I plasuar I 6-ti në konkurencën e përgjithshme.Ai garën e kaloi për kohën prej 2:41.29 orë.

Të gjithë së bashku me ata të cilët morën pjesë në gara  dhe kolegët e tjerë të cilët erdhën si mbështetje nën ngjyrat e kursimores kontribuan në promovimin e shpirtit të garës dhe kulturës në vënd.

Skuadra e personelit  nga disiplinat sportive u zhvendosën në një bar kafe ku u bashkuan me të gjithë pjesmarrësit në maratonë dhe ekipit të inkurajimit.

Kursimorja Mozhnosti  ka sponzorizuar pjesëmarrjen e të gjithë punonjësve të saj-pjesmarrësit,duke I pajisur me veshje adekuate për vrapim,duke e dëshmuar dhe njëherë veten si një kompani përgjegjëse e cila kujdeset për punonjësit e saj dhe është mbështetëse në ngjarjet e karakterit sportiv me vizionin dhe misionin e saj.

 

Në vijim fotot e ekipit të kursimores.

Përshëndetje sportive deri në vitin e ardhshëm nga Maratona e Shkupit!

 

Ecim së bashku
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё